- Autor: jiri.polednik
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 25 |
| Ředkvičky | 100 |
| Kedlubna | 100 |
| Zelí čínské | 140 |
| Zelí červené hlávkové | 480 |
Energetická hodnota celkem: 1181 kJ
Bílkoviny (g): 9,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 63,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 48,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 148 kJ
Bílkoviny (g): 1.1, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 7.9, SAFA (g): 0, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






