- Autor: martina.no
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Pivo tmavé 11° | 200 |
Slanina anglická | 250 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 250 |
Mrkev | 200 |
Cibule | 150 |
Celer řapíkatý | 150 |
Rohlík tukový průměr | 120 |
Vepřová plec | 500 |
Hovězí maso přední průměr | 500 |
Energetická hodnota celkem: 15735 kJ
Bílkoviny (g): 248,
Tuky (g): 242,
Sacharidy (g): 145,
SAFA (g): 109,
Cukry (g): 48,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 10
Energetická hodnota na 1 porci: 2623 kJ
Bílkoviny (g): 41.3, Tuky (g): 40.3, Sacharidy (g): 24.2, SAFA (g): 18.2, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 2.7, Sůl (g): 1.7
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.