- Autor: SPLICHALOVA
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda, minerální vody bez příchutě | 2000 |
Kuře s kůží průměr | 200 |
Zeleninová směs do polévky průměr | 500 |
Těstoviny (v suchém stavu) | 300 |
Dochucovadla:
koření, sůl
Energetická hodnota celkem: 6840 kJ
Bílkoviny (g): 79,
Tuky (g): 34,
Sacharidy (g): 246,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 24,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 570 kJ
Bílkoviny (g): 6.6, Tuky (g): 2.8, Sacharidy (g): 20.5, SAFA (g): 1.2, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 1.7, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.