- Autor: lenkoslava
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Česnek | 15 |
| Cibule | 40 |
| Zelí hlávkové (hotová příloha) | 1300 |
| Voda, minerální vody bez příchutě | 500 |
| Mouka pšeničná hladká | 20 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
Energetická hodnota celkem: 6368 kJ
Bílkoviny (g): 16,
Tuky (g): 85,
Sacharidy (g): 177,
SAFA (g): 15,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 1061 kJ
Bílkoviny (g): 2.7, Tuky (g): 14.2, Sacharidy (g): 29.5, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






