- Autor: henike
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
| Fazole (v suchém stavu) | 300 |
| Mrkev | 120 |
| Petržel - kořen | 50 |
| Celer bulva | 25 |
| Mouka pšeničná hladká | 10 |
Energetická hodnota celkem: 5506 kJ
Bílkoviny (g): 67,
Tuky (g): 24,
Sacharidy (g): 207,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 48,
Vláknina (g): 27,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 688 kJ
Bílkoviny (g): 8.4, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 25.9, SAFA (g): 0.4, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 3.4, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






