- Autor: Hana Svobodova
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kroupy ječné | 250 |
Fazole (v suchém stavu) | 250 |
Hrách (v suchém stavu) | 250 |
Cibule | 100 |
Česnek | 30 |
Sádlo vepřové škvařené | 15 |
Zázvor | 50 |
Energetická hodnota celkem: 11956 kJ
Bílkoviny (g): 138,
Tuky (g): 28,
Sacharidy (g): 509,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 53,
Vláknina (g): 28,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1495 kJ
Bílkoviny (g): 17.3, Tuky (g): 3.5, Sacharidy (g): 63.6, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 6.6, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.