- Autor: daha1969
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 200 |
Paprika žlutá | 200 |
Rajčata | 160 |
Fazole červené v chilli omáčce (Bonduelle) | 250 |
Cibule | 100 |
Dochucovadla:
sůl, chili, česnek, pepř.
Energetická hodnota celkem: 2633 kJ
Bílkoviny (g): 57,
Tuky (g): 18,
Sacharidy (g): 58,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 29,
Vláknina (g): 21,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 878 kJ
Bílkoviny (g): 19, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 19.3, SAFA (g): 1.7, Cukry (g): 9.7, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
maso nakrájíme na slabé proužky, přidáme koření a česnek a necháme marinovat (nejlépe přes noc). Ve wok pánvi rozpálíme slunečnicový olej, přidáme maso a zprudka smažíme 2-3 minuty. Maso vyndáme, do pánve vsypeme cibuli na proužky, žlutou papriku na proužky a necháme dusit ve vlastní šťávě. v případě potřeby podlijeme vodou. Vaříme do změknutí, přidáme nakrájená rajčata a sterilizované červené fazole. Osolíme. Vaříme cca 3-5 minut. Přidáme maso, necháme prohřát a podáváme s tortilou nebo pečivem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.