- Autor: Lenka Parobkova
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sádlo vepřové škvařené | 90 |
Sůl | 5 |
Víno červené | 300 |
Cibule | 700 |
Bujón Knorr průměr (hotový výrobek) | 28 |
Hovězí maso zadní průměr | 750 |
Energetická hodnota celkem: 9738 kJ
Bílkoviny (g): 157,
Tuky (g): 127,
Sacharidy (g): 124,
SAFA (g): 58,
Cukry (g): 47,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1948 kJ
Bílkoviny (g): 31.4, Tuky (g): 25.4, Sacharidy (g): 24.8, SAFA (g): 11.6, Cukry (g): 9.4, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.