- Autor: lenkasnaselova
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 7.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Gervais Original | 47 |
| Máslo pomazánkové Jihočeské | 50 |
| Brambory vařené | 95 |
| Hořčice plnotučná průměr | 10 |
| Tvaroh odtučněný průměr | 57 |
| Vejce celá průměr | 204 |
Energetická hodnota celkem: 2884 kJ
Bílkoviny (g): 41,
Tuky (g): 46,
Sacharidy (g): 27,
SAFA (g): 24,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 412 kJ
Bílkoviny (g): 5.9, Tuky (g): 6.6, Sacharidy (g): 3.9, SAFA (g): 3.4, Cukry (g): 1.1, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
všechny suroviny smícháme,
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






