TOPlist


Kuřecí maso v alobalu

  • Uživatelský recept
  • Autor: ircza
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 90

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kuřecí prsa bez kůže300
Cibule100
Žampiony150
Parmezán 25%50
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)15
Eidam uzený 45%40
Sójová omáčka10

Energetická hodnota celkem: 3595 kJ

Bílkoviny (g): 102, Tuky (g): 41, Sacharidy (g): 19 SAFA (g): 18 Cukry (g): 11 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1798 kJ

Bílkoviny (g): 51, Tuky (g): 20.5, Sacharidy (g): 9.5 SAFA (g): 9 Cukry (g): 5.5 Vláknina (g): 2.5 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

sůl, pepř,grilovací koření

Postup přípravy

Kuřecí prsa očistíme a mírně naklepeme. Z uvedených surovin připravíme marinádu, vložíme do ní prsa a necháme alespoň 1 hodinu uležet. Připravíme si 4 kusy alobalu, jejich střed potřeme slabě olejem, posypeme nakrajenou cibulí na plátky. Na cibuli položíme plátek masa, který zasypeme nakrájenými žampiony. Na žampiony rozdrobíme kousek parmezánu. Vše zabalíme v alobalolu do „měšce“, dáme na pekáček a 45 minut pečeme na 200 stupňů. Po 45 minutách nahoře rozevřeme alobal a na maso se žampiony dáme plátek uzeného sýra, vše vrátíme do trouby a pod grilem ještě 10–15 minut dopékáme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma