- Autor: Krejcisi
 - Doba přípravy (min.): 2
 - Uživatelský recept
 - Porce: 4.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Mrkev | 304 | 
| Petržel - kořen | 115 | 
| Celer bulva | 194 | 
| Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 500 | 
Dochucovadla:
bobkový list, nové koření, pepř, sůl
Energetická hodnota celkem: 2161 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 25, 
                                                        Tuky (g): 9, 
                                                        Sacharidy (g): 82,
                                                        SAFA (g): 5,
                                                        Cukry (g): 59,
                                                        Vláknina (g): 15,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 540 kJ
Bílkoviny (g): 6.3, Tuky (g): 2.3, Sacharidy (g): 20.5, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 14.8, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
zeleninu upeču pod krůtím masem a roymixuju s mlékem
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






