- Autor: verunkajj
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory (syrové) | 100 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 16 |
Cibule | 100 |
Zelí bílé hlávkové | 1000 |
Dochucovadla:
ocet,cukr,sůl,pepř,kmín
Energetická hodnota celkem: 2014 kJ
Bílkoviny (g): 13,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 78,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 37,
Vláknina (g): 34,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 504 kJ
Bílkoviny (g): 3.3, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 19.5, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 9.3, Vláknina (g): 8.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
zelí nakrouháme a povaříme s kmínem a solí,scedíme. Na oleji necháme zesklovatět cibulku,přidáme najemno nastrouhaný brambor,krátce povaříme, podlejeme scezenou vodou,poté smícháme se zelím a dochutíme solí,pepřem,cukrem nebo sladidlem a octem jak kdo má rád
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.