- Autor: Henryf1
- Porce: 5.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Petržel - kořen | 100 |
| Celer bulva | 100 |
| Mrkev | 100 |
| Voda, minerální vody bez příchutě | 800 |
| Rajčata | 200 |
| Olej olivový | 50 |
| Paprika zelená | 150 |
| Cibule | 500 |
| Hovězí maso zadní průměr | 800 |
Energetická hodnota celkem: 8120 kJ
Bílkoviny (g): 174,
Tuky (g): 91,
Sacharidy (g): 93,
SAFA (g): 44,
Cukry (g): 56,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1624 kJ
Bílkoviny (g): 34.8, Tuky (g): 18.2, Sacharidy (g): 18.6, SAFA (g): 8.8, Cukry (g): 11.2, Vláknina (g): 4.4, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.







