- Autor: kracinka
- Doba přípravy (min.): 120
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Mouka pšeničná bílá | 20 |
| Mrkev | 30 |
| Celer bulva | 30 |
| Cibule | 100 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 30 |
| Bažant bez kůže průměr | 500 |
| Bujón průměr (v suchém stavu) | 10 |
Dochucovadla:
sůl,pepř tymian,hořtice
Energetická hodnota celkem: 4589 kJ
Bílkoviny (g): 125,
Tuky (g): 52,
Sacharidy (g): 31,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1147 kJ
Bílkoviny (g): 31.3, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 7.8, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
ste hna osolíme,opepříme.potřeme hořticí a poprášíme moukou.Zprudka opečeme na oleji,přendáme do hrnce na zesklovatělou cibuli.přidáme kořenovou zeleninu,tymian.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






