TOPlist


jablečník

  • Uživatelský recept
  • Autor: flyingjoy
  • Porce: 30.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Jablka800
Mouka pšeničná polohrubá240
Mouka pšeničná hrubá5
Cukr bílý (řepný, třtinový)210
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)150
Hera5
Vejce celá průměr220

Energetická hodnota celkem: 15897 kJ

Bílkoviny (g): 51, Tuky (g): 178, Sacharidy (g): 497 SAFA (g): 25 Cukry (g): 288 Vláknina (g): 36 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 530 kJ

Bílkoviny (g): 1.7, Tuky (g): 5.9, Sacharidy (g): 16.6 SAFA (g): 0.8 Cukry (g): 9.6 Vláknina (g): 1.2 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

prášek do pečiva¨ skořice

Postup přípravy

smícháme 240 g polohrubé mouky, 210g cukru krystal, 150 ml oleje, 4 vejce, 2 prášky do pečiva a poté do těsta vmícháme cca 800 g hrubě nastrouhaných jablek se lžičkou skořice. Vlijeme na vyšší vymazaný a vysypaný plech. Pečeme 30 - 40 min na 180 C.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma