- Autor: Berysvob
- Porce: 19.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 500 |
Cibule | 146 |
Paprika červená | 110 |
Paprika zelená | 110 |
Paprika žlutá | 100 |
Omáčka Carbonara (Panzani) | 400 |
Těstoviny celozrnné semolinové (v suchém stavu) | 300 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 15 |
Energetická hodnota celkem: 10326 kJ
Bílkoviny (g): 160,
Tuky (g): 86,
Sacharidy (g): 253,
SAFA (g): 39,
Cukry (g): 39,
Vláknina (g): 28,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 543 kJ
Bílkoviny (g): 8.4, Tuky (g): 4.5, Sacharidy (g): 13.3, SAFA (g): 2.1, Cukry (g): 2.1, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.