- Autor: karelnavara
- Porce: 14.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Salám gothajský | 250 |
Okurka nakládačka | 100 |
Kečup | 30 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 30 |
Hořčice plnotučná průměr | 90 |
Cibule | 50 |
Dochucovadla:
1 kostka cukru, sůl,
Energetická hodnota celkem: 4572 kJ
Bílkoviny (g): 27,
Tuky (g): 100,
Sacharidy (g): 23,
SAFA (g): 33,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 9
Energetická hodnota na 1 porci: 327 kJ
Bílkoviny (g): 1.9, Tuky (g): 7.1, Sacharidy (g): 1.6, SAFA (g): 2.4, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
Boženčina pomazánka 25 dkg měkkého salámu, 3 kyselé okurky, to vše nastrouháme na jemno. 2 lžíce kečupu, 3 lžíce oleje, 3 lžíce plnotučné hořčice, 1 kostka cukru, sůl, majolka, na drobno nakrájená cibule. cca 40 g na 1 chléb nebo housku
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.