- Autor: hucice
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Olej olivový | 5 |
| Balkánský sýr | 100 |
| Okurka salátová | 360 |
| Cibule | 40 |
| Paprika bílá | 170 |
| Rajčata | 200 |
Energetická hodnota celkem: 1698 kJ
Bílkoviny (g): 23,
Tuky (g): 23,
Sacharidy (g): 27,
SAFA (g): 15,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 849 kJ
Bílkoviny (g): 11.5, Tuky (g): 11.5, Sacharidy (g): 13.5, SAFA (g): 7.5, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 2
Postup přípravy
Omytou okurku i se slupkou a rajčata nakrájíme na kostičky, papriky na proužky, cvibuli najemno a vše promícháme s olejem, citronovou šťávou, pepřem a solí. Hotový salát posypeme nahrubo nastrouhaným balkánským sýrem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






