- Autor: Lenka Parobkova
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej olivový | 15 |
Cibule | 80 |
Česnek | 5 |
Hovězí mleté průměr | 350 |
Vejce celá průměr | 45 |
Strouhanka | 23 |
Rajčata konzervovaná | 400 |
Rajský protlak | 70 |
Hrášek sterilovaný průměr | 130 |
Energetická hodnota celkem: 5704 kJ
Bílkoviny (g): 85,
Tuky (g): 81,
Sacharidy (g): 71,
SAFA (g): 36,
Cukry (g): 33,
Vláknina (g): 24,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 1426 kJ
Bílkoviny (g): 21.3, Tuky (g): 20.3, Sacharidy (g): 17.8, SAFA (g): 9, Cukry (g): 8.3, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.