- Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury studených pokrmů
- Veřejné stravování
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Máslo | 3 |
| Okurky sterilované | 8 |
| Šlehaná niva s máslem | 25 |
| Veka | 20 |
Dochucovadla:
mletá paprika
Energetická hodnota celkem: 790 kJ
Bílkoviny (g): 5,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 13,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 1,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Množství surovin odpovídá 1 ks chlebíčku. Bílou veku nakrájíme šikmým řezem na stejně silné krajíčky, na které nastříkáme sáčkem s vroubkovanou trubičkou vyšlehanou nivu s máslem a vkusně ozdobíne okurkou a růžičkou másla, jejíž okraje obalíme v mleté paprice.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






