- Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury studených pokrmů
- Veřejné stravování
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Okurky sterilované | 8 |
| Vejce celá průměr | 5 |
| Salám paprikový | 8 |
| Vlašský salát | 30 |
| Veka | 20 |
Dochucovadla:
petrželová nať
Energetická hodnota celkem: 665 kJ
Bílkoviny (g): 5,
Tuky (g): 8,
Sacharidy (g): 15,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 1,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Množství surovin odpovídá 1 ks chlebíčku. Bílou veku nakrájíme šikmým řezem na stejně silné krajíčky. Na celou plochu chlebíčku naneseme vlašský salát, obložíme kornoutkem z oloupaného na tenké plátky nakrájeného salámu, vějířkem okurky, kolečkem natvrdo uvařeného vejce a ozdobíme petrželovou natí.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






