TOPlist
Sledujte nás:

Boloňská omáčka

Zpět
  • Autor: evacu
  • Porce: 5.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, muškát. oříšek

Energetická hodnota celkem: 4252 kJ

Bílkoviny (g): 103, Tuky (g): 45, Sacharidy (g): 42, SAFA (g): 14, Cukry (g): 16, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 850 kJ

Bílkoviny (g): 20.6, Tuky (g): 9, Sacharidy (g): 8.4, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 3.2, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Osmahneme cibulku, přidáme nastrouhanou zeleninu, krátce restujeme. Přidáme mleté hovězí maso, osmahneme, podlijeme vínem a přidáme rajský protlak. Vše cca 20 min podusíme. Dle potřeby podlijeme vodou. Dochutíme pepřem, solí a muškátovým oříškem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři