- Autor: evacu
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 500 |
Cibule | 60 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
Víno červené | 100 |
Celer bulva | 65 |
Mrkev | 120 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, muškát. oříšek
Energetická hodnota celkem: 4252 kJ
Bílkoviny (g): 103,
Tuky (g): 45,
Sacharidy (g): 42,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 850 kJ
Bílkoviny (g): 20.6, Tuky (g): 9, Sacharidy (g): 8.4, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 3.2, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Osmahneme cibulku, přidáme nastrouhanou zeleninu, krátce restujeme. Přidáme mleté hovězí maso, osmahneme, podlijeme vínem a přidáme rajský protlak. Vše cca 20 min podusíme. Dle potřeby podlijeme vodou. Dochutíme pepřem, solí a muškátovým oříškem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.