- Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury studených pokrmů
- Veřejné stravování
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Okurky sterilované | 8 |
| Vejce celá průměr | 5 |
| Debrecínka | 15 |
| Vlašský salát | 20 |
| Veka | 20 |
Dochucovadla:
petrželová nať
Energetická hodnota celkem: 616 kJ
Bílkoviny (g): 6,
Tuky (g): 7,
Sacharidy (g): 14,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 1,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Množství surovin odpovídá 1 ks chlebíčku. Bílou veku nakrájíme šikmým řezem na stejně silné krajíčky a na ně naneseme po celé ploše vlašský salát. Na salát rozložíme na tenké plátky nakrájenou debrecínskou pečeni, ozdobíme kolečkem natvrdo uvařeného vejce, vějířkem okurky, kouskem kapie a petrželovou natí.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.







