- Autor: 25566
- Doba přípravy (min.): 1
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Víno červené | 100 |
Rajský protlak | 220 |
Hovězí mleté průměr | 480 |
Česnek | 10 |
Celer řapíkatý | 56 |
Cibule | 74 |
Slanina anglická | 70 |
Olej olivový | 5 |
Energetická hodnota celkem: 7391 kJ
Bílkoviny (g): 109,
Tuky (g): 113,
Sacharidy (g): 79,
SAFA (g): 51,
Cukry (g): 38,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1232 kJ
Bílkoviny (g): 18.2, Tuky (g): 18.8, Sacharidy (g): 13.2, SAFA (g): 8.5, Cukry (g): 6.3, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.