- Autor: lklenc
- Doba přípravy (min.): 180
- Porce: 7.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Hovězí maso zadní průměr | 1138 |
| Cibule | 177 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 102 |
| Olivy zelené | 48 |
| Rajský protlak | 115 |
Energetická hodnota celkem: 11197 kJ
Bílkoviny (g): 234,
Tuky (g): 167,
Sacharidy (g): 43,
SAFA (g): 38,
Cukry (g): 26,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1600 kJ
Bílkoviny (g): 33.4, Tuky (g): 23.9, Sacharidy (g): 6.1, SAFA (g): 5.4, Cukry (g): 3.7, Vláknina (g): 1.1, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






