- Autor: vercea
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 370 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 500 |
Cibule | 80 |
Sádlo vepřové škvařené | 20 |
Okurka nakládačka | 15 |
Vejce celá průměr | 48 |
Smetana na vaření 12% | 200 |
Mouka pšeničná hladká | 20 |
Energetická hodnota celkem: 4693 kJ
Bílkoviny (g): 89,
Tuky (g): 67,
Sacharidy (g): 32,
SAFA (g): 35,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1564 kJ
Bílkoviny (g): 29.7, Tuky (g): 22.3, Sacharidy (g): 10.7, SAFA (g): 11.7, Cukry (g): 4.7, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.