- Autor: archaeologist
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Cibule | 20 | 
| Česnek | 20 | 
| Mrkev | 100 | 
| Žampiony | 100 | 
| Víno červené | 100 | 
| Kuskus (v suchém stavu) | 50 | 
| Kuřecí prsa bez kůže | 100 | 
Energetická hodnota celkem: 1830 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 33, 
                                                        Tuky (g): 2, 
                                                        Sacharidy (g): 71,
                                                        SAFA (g): 1,
                                                        Cukry (g): 14,
                                                        Vláknina (g): 8,
                                                        Sůl (g): 0
                                                        
                                                        
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









