- Autor: barag
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Mouka sójová odtučněná | 10 | 
| Celer řapíkatý | 280 | 
| Kuřecí prsa bez kůže | 550 | 
| Cibule | 47 | 
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 | 
Dochucovadla:
medvědí gril, sůl
Energetická hodnota celkem: 3217 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 135, 
                                                        Tuky (g): 16, 
                                                        Sacharidy (g): 19,
                                                        SAFA (g): 4,
                                                        Cukry (g): 10,
                                                        Vláknina (g): 7,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 804 kJ
Bílkoviny (g): 33.8, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 4.8, SAFA (g): 1, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Na oleji zpěníme cibuli. Kuřecí maso nakrájíme na kousky, osolíme, okořeníme a dáme osmahnout. Když se maso zatáhne, přidáme řapíkatý celer a podlijeme vodou. Před koncem zahustíme sojovou moukou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









