- Autor: Janaparobkova
- Doba přípravy (min.): 90
- Porce: 100.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí mleté průměr | 600 |
Olej olivový | 15 |
Cibule | 60 |
Rajčata konzervovaná | 800 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 5 |
Rajský protlak | 10 |
Fazole bílé v rajské omáčce (Bonduelle) | 400 |
Fazole červené v chilli omáčce (Bonduelle) | 400 |
Energetická hodnota celkem: 10101 kJ
Bílkoviny (g): 153,
Tuky (g): 131,
Sacharidy (g): 149,
SAFA (g): 55,
Cukry (g): 71,
Vláknina (g): 70,
Sůl (g): 17
Energetická hodnota na 1 porci: 101 kJ
Bílkoviny (g): 1.5, Tuky (g): 1.3, Sacharidy (g): 1.5, SAFA (g): 0.6, Cukry (g): 0.7, Vláknina (g): 0.7, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.