- Autor: esprit
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sádlo vepřové škvařené | 35 |
Máslo čerstvé | 45 |
Rajský protlak | 20 |
Džem průměr | 65 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 250 |
Víno červené | 700 |
Špek | 56 |
Hovězí maso přední průměr | 700 |
Energetická hodnota celkem: 13924 kJ
Bílkoviny (g): 121,
Tuky (g): 240,
Sacharidy (g): 168,
SAFA (g): 117,
Cukry (g): 51,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 2785 kJ
Bílkoviny (g): 24.2, Tuky (g): 48, Sacharidy (g): 33.6, SAFA (g): 23.4, Cukry (g): 10.2, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.