- Autor: Raquel
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 150 |
Červená řepa | 100 |
Cibule | 50 |
Mrkev | 50 |
Celer bulva | 100 |
Pohanka | 30 |
Rýže parboiled (v suchém stavu) | 30 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 2314 kJ
Bílkoviny (g): 41,
Tuky (g): 8,
Sacharidy (g): 73,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 19,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1157 kJ
Bílkoviny (g): 20.5, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 36.5, SAFA (g): 2, Cukry (g): 9.5, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.