- Autor: Isabella24
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda, minerální vody bez příchutě | 4000 |
Vepřová pečeně libová | 100 |
Sádlo vepřové škvařené | 50 |
Celer bulva | 400 |
Cibule | 100 |
Mrkev | 200 |
Petržel - kořen | 200 |
Štíhlé nudle | 154 |
Dochucovadla:
sůl, pepř celý, feferonka, nové koření, bobkový list
Energetická hodnota celkem: 4611 kJ
Bílkoviny (g): 52,
Tuky (g): 55,
Sacharidy (g): 95,
SAFA (g): 22,
Cukry (g): 52,
Vláknina (g): 23,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 461 kJ
Bílkoviny (g): 5.2, Tuky (g): 5.5, Sacharidy (g): 9.5, SAFA (g): 2.2, Cukry (g): 5.2, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Vaříme kosti se zeleninou 90min., kořenovou zeleninu a cibuli pak pokrájíme do polévky, z kostí obereme maso, vrátíme do polévky, zavaříme vlasovými nudlemi.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.