- Autor: danihelka
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jelítka | 129 |
Cibule | 76 |
Sádlo vepřové škvařené | 12 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 5 |
Mouka pšeničná hladká | 5 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř, majoránka
Energetická hodnota celkem: 2454 kJ
Bílkoviny (g): 22,
Tuky (g): 43,
Sacharidy (g): 28,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 4
Postup přípravy
Jelítkový prejt, cibule, sádlo, olej, hladká mouka, voda
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.