- Autor: tangarinka
- Doba přípravy (min.): 165
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory rané | 500 |
Lilek | 1300 |
Hovězí maso zadní průměr | 600 |
Cibule | 120 |
Rajčatová štáva | 425 |
Mléko polotučné průměr | 500 |
Máslo | 40 |
Mouka pšeničná hladká | 40 |
Sýr nízkotučný tvrdý 30 % - průměr | 60 |
Oleje (všechny druhy) | 100 |
Energetická hodnota celkem: 15492 kJ
Bílkoviny (g): 179,
Tuky (g): 224,
Sacharidy (g): 242,
SAFA (g): 74,
Cukry (g): 94,
Vláknina (g): 44,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 2582 kJ
Bílkoviny (g): 29.8, Tuky (g): 37.3, Sacharidy (g): 40.3, SAFA (g): 12.3, Cukry (g): 15.7, Vláknina (g): 7.3, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.