- Autor: bohuminska
- Doba přípravy (min.): 120
- Porce: 11.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
vařené hovězí zadní | 140 |
Brokolice | 340 |
Hraška | 25 |
Niva 50% | 68 |
Bílek | 100 |
Strouhanka | 192 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 40 |
Energetická hodnota celkem: 6957 kJ
Bílkoviny (g): 100,
Tuky (g): 65,
Sacharidy (g): 186,
SAFA (g): 19,
Cukry (g): 21,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 632 kJ
Bílkoviny (g): 9.1, Tuky (g): 5.9, Sacharidy (g): 16.9, SAFA (g): 1.7, Cukry (g): 1.9, Vláknina (g): 1.6, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Brokolice,maso posekáme v robotu,přidáme přísady a karbenátky smažíme
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.