TOPlist


Boršč

  • Uživatelský recept
  • Autor: l.fruhaufova
  • Porce: 9.00
  • Doba přípravy (min.): 120

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kuřecí stehno s kůží528
Vepřová plec491
Sádlo vepřové škvařené67
Cibule134
Brokolice54
Květák96
Mrkev181
Červená řepa220

Energetická hodnota celkem: 11763 kJ

Bílkoviny (g): 198, Tuky (g): 199, Sacharidy (g): 61 SAFA (g): 87 Cukry (g): 37 Vláknina (g): 19 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1307 kJ

Bílkoviny (g): 22, Tuky (g): 22.1, Sacharidy (g): 6.8 SAFA (g): 9.7 Cukry (g): 4.1 Vláknina (g): 2.1 Sůl (g): 0.2


Dochucovadla:

sůl, pepř celý, bobkový list

Postup přípravy

Dáme vařit maso spolu s cibulí, bobkovým listem, celým pepřem a solí. Mezitím nastrouháme na jemno mrkev a červenou řepu, nakrájíme cibuli, brokolici a květák a vše osmahneme na sádle. Když je maso měkké, vývar přecedíme, odstraníme kosti a maso vožíme zpět. Přidáme orestovanou zeleninu a ještě cca 15 min. povaříme. Podáváme s kysanou smetanou do talíře.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma