TOPlist


Tvarohovy kolac s broskvemi

  • Uživatelský recept
  • Autor: keepinka
  • Porce: 12.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Tvaroh tučný průměr250
Mouka spaldova hladka44
Vejce celá průměr55
Cukr hnědý (řepný, třtinový)38
Máslo čerstvé24
Broskve kompotované150

Energetická hodnota celkem: 4293 kJ

Bílkoviny (g): 37, Tuky (g): 51, Sacharidy (g): 103 SAFA (g): 32 Cukry (g): 68 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 358 kJ

Bílkoviny (g): 3.1, Tuky (g): 4.3, Sacharidy (g): 8.6 SAFA (g): 2.7 Cukry (g): 5.7 Vláknina (g): 0.4 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

pul lzicky ledle sody

Postup přípravy

Vse smichame a dame do formy. Poklademe nakrajenymi broskvemi a peceme cca 30 minut na 200 stupnu.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma