- Autor: alenkaskl
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rohlík tukový průměr | 258 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 500 |
Vejce celá průměr | 165 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 100 |
Jablka | 500 |
Tvaroh polotučný průměr | 250 |
Rozinky | 30 |
Rama classic | 70 |
Dochucovadla:
skořicový cukr
Energetická hodnota celkem: 10778 kJ
Bílkoviny (g): 89,
Tuky (g): 82,
Sacharidy (g): 364,
SAFA (g): 31,
Cukry (g): 209,
Vláknina (g): 21,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 1347 kJ
Bílkoviny (g): 11.1, Tuky (g): 10.3, Sacharidy (g): 45.5, SAFA (g): 3.9, Cukry (g): 26.1, Vláknina (g): 2.6, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.