- Autor: vytlacilova
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná hladká | 15 |
Žampiony mražené | 25 |
Máslo čerstvé | 12 |
Víno červené | 50 |
Cibule | 50 |
Okurky sterilované průměr | 15 |
Rajský protlak | 2 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 25 |
Hovězí maso zadní průměr | 100 |
Vejce celá průměr | 13 |
Energetická hodnota celkem: 2441 kJ
Bílkoviny (g): 25,
Tuky (g): 41,
Sacharidy (g): 27,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.