- Autor: Lenibear
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Kuřecí prsa bez kůže | 330 | 
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 5 | 
| Olej olivový | 10 | 
| Celer bulva | 600 | 
| Mrkev | 500 | 
Dochucovadla:
---
Energetická hodnota celkem: 4076 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 93, 
                                                        Tuky (g): 18, 
                                                        Sacharidy (g): 104,
                                                        SAFA (g): 7,
                                                        Cukry (g): 62,
                                                        Vláknina (g): 27,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 679 kJ
Bílkoviny (g): 15.5, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 17.3, SAFA (g): 1.2, Cukry (g): 10.3, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
...
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









