- Autor: karelnavara
- Porce: 7.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 180 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 100 |
Houby čerstvé průměr | 180 |
Vepřová plec | 370 |
Dochucovadla:
sůl,pepř
Energetická hodnota celkem: 7210 kJ
Bílkoviny (g): 78,
Tuky (g): 148,
Sacharidy (g): 25,
SAFA (g): 32,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1030 kJ
Bílkoviny (g): 11.1, Tuky (g): 21.1, Sacharidy (g): 3.6, SAFA (g): 4.6, Cukry (g): 1.9, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Maso na houbách Zpěníme cibuli. Naklepané osolené a opepřené maso omoučíme a opečeme z obou stran a dusíme ve vlastní šťávě; dle potřeby dolijeme horkou vodu. Když je skoro měkké, přidáme houby a spolu dusíme.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.