- Autor: Jana Jiraskova
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Cizrna (v suchém stavu) | 75 | 
| Rajčata | 80 | 
| Paprika červená | 100 | 
| Cibule | 80 | 
| Eidam 30% | 10 | 
| Olej olivový | 4 | 
| Citronová šťáva | 2 | 
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 1694 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 20, 
                                                        Tuky (g): 9, 
                                                        Sacharidy (g): 59,
                                                        SAFA (g): 4,
                                                        Cukry (g): 19,
                                                        Vláknina (g): 16,
                                                        Sůl (g): 0
                                                        
                                                        
Postup přípravy
Cizrnu uvařit ( předem namočit na 12 hod,propláchnout), vařit ve vodě 45 min v tlakovém hrnci.Rajčata a papriku nakrájet na drobné kousky, cibuli na kolečka,proužky. Smíchat s cizrnou, osolit, opepřit, zakapat olejem nebo citr.šťávou.Podávat se lžičkou sýra ricotta.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









