- Autor: Tojice
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Fazole (v suchém stavu) | 250 |
Cibule | 50 |
Rajčata Cherry | 100 |
Paprika zelená | 70 |
Paprika červená | 100 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 8 |
Hořčice plnotučná průměr | 15 |
Okurky sterilované průměr | 100 |
Dochucovadla:
pepř,sůl, trochu nálevu z okurek
Energetická hodnota celkem: 4360 kJ
Bílkoviny (g): 59,
Tuky (g): 11,
Sacharidy (g): 172,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 43,
Vláknina (g): 26,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 872 kJ
Bílkoviny (g): 11.8, Tuky (g): 2.2, Sacharidy (g): 34.4, SAFA (g): 0.2, Cukry (g): 8.6, Vláknina (g): 5.2, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Uvaříme fazole, zcedíme, osolíme a přidáme hořčici, olej, nkrejenou zeleninu, promícháme a dáme vychladit
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.