- Autor: Lenibear
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Kuřecí prsa bez kůže | 330 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
| Fazolky | 250 |
| Žampiony | 350 |
Dochucovadla:
---
Energetická hodnota celkem: 2470 kJ
Bílkoviny (g): 88,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 28,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 618 kJ
Bílkoviny (g): 22, Tuky (g): 3.3, Sacharidy (g): 7, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
...
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






