TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Hraběnčiny řezy

Zpět
  • Autor: myslima2
  • Uživatelský recept
  • Porce: 10.00

Ingredience

Dochucovadla:

skořice

Energetická hodnota celkem: 6710 kJ

Bílkoviny (g): 49, Tuky (g): 46, Sacharidy (g): 246, SAFA (g): 27, Cukry (g): 96, Vláknina (g): 26, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 671 kJ

Bílkoviny (g): 4.9, Tuky (g): 4.6, Sacharidy (g): 24.6, SAFA (g): 2.7, Cukry (g): 9.6, Vláknina (g): 2.6, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Těsto (první vrstva): 2 žloutky, 40g másla, 15g medu, 15g agávového sirupu, 50g odtučněného tvarohu, 1/2 bal. kypřícího prášku (6g), 150g polohrubé mouky, 25g žitné mouky. Vypracujeme těsto, třetinu těsta dáme do mrazáku, 2/3 na plech. Jablečná směs (druhá vrstva): 350g jablek, 50g rozinek, skořice. Tuto směs klademe na první vrstvu těsta. Tvarohovo-bílková směs (třetí vrstva): 130g odtučněného tvarohu, 15g agávového sirupu, sníh ze dvou bílků. Těsto (čtvrtá vrstva): Těsto, které trochu zmrzlo v mrazáku (1/3) nastrouháme na vrstvu číslo 3. Vrstvy od spoda nahoru: Těsto + jablečná směs + tvarohovo-bílková směs + nastrouhané těsto. 180 st. C, cca půl hodiny

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

29. 03. 2014 13:29
Víkendové ,,zdravé" pečení - chuťovka jako poměrně nízkokalorická svačinka. Dobrou chuť (1Ks = 671 KJ)

Naši partneři