- Autor: Zilla
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cizrna (v suchém stavu) | 100 |
Cibule | 180 |
Cibulka jarní | 100 |
Šunka od kosti | 120 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 5 |
Rajský protlak | 120 |
Dochucovadla:
Sůl, chilli.
Energetická hodnota celkem: 3366 kJ
Bílkoviny (g): 47,
Tuky (g): 21,
Sacharidy (g): 109,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 43,
Vláknina (g): 25,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1683 kJ
Bílkoviny (g): 23.5, Tuky (g): 10.5, Sacharidy (g): 54.5, SAFA (g): 3, Cukry (g): 21.5, Vláknina (g): 12.5, Sůl (g): 2
Postup přípravy
Na dva dny namočíme cizrnu, poté uvaříme a mezitím na oleji orestujeme cibulku, přidáme šunku, cizrnu, protlak a jarní cibulku. Prohřejeme a okořeníme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.