- Autor: marbell1
 - Uživatelský recept
 - Porce: 2.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Brambory (syrové) | 150 | 
| Mrkev | 80 | 
| Hrášek sterilovaný průměr | 40 | 
| Okurky sterilované průměr | 40 | 
| Celer bulva | 30 | 
| Cibule | 10 | 
| Jablka | 30 | 
| Klasik jogurt bílý (Olma) | 20 | 
| Smetana zakysaná 15% | 30 | 
| Hořčice plnotučná průměr | 10 | 
Energetická hodnota celkem: 1225 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 10, 
                                                        Tuky (g): 6, 
                                                        Sacharidy (g): 50,
                                                        SAFA (g): 4,
                                                        Cukry (g): 16,
                                                        Vláknina (g): 10,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 613 kJ
Bílkoviny (g): 5, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 25, SAFA (g): 2, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






