- Autor: LM.Krat
- Doba přípravy (min.): 180
- Uživatelský recept
- Porce: 25.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 600 |
| Mouka pšeničná polohrubá | 250 |
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 236 |
| Vejce celá průměr | 250 |
| Kypřící prášek do pečiva | 6 |
| Pudink | 74 |
| Tvaroh polotučný průměr | 250 |
| Smetana zakysaná 15% | 400 |
Energetická hodnota celkem: 14100 kJ
Bílkoviny (g): 115,
Tuky (g): 106,
Sacharidy (g): 484,
SAFA (g): 61,
Cukry (g): 285,
Vláknina (g): 23,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 564 kJ
Bílkoviny (g): 4.6, Tuky (g): 4.2, Sacharidy (g): 19.4, SAFA (g): 2.4, Cukry (g): 11.4, Vláknina (g): 0.9, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






