- Autor: eva.drdova
- Doba přípravy (min.): 30
- Porce: 3.00
dušené maso na cibulce
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Česnek | 12 |
Máslo | 14 |
Cibule | 186 |
Hovězí maso přední průměr | 454 |
Dochucovadla:
sůl, česnek, pepř,červená paprika
Energetická hodnota celkem: 5195 kJ
Bílkoviny (g): 81,
Tuky (g): 93,
Sacharidy (g): 21,
SAFA (g): 42,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1732 kJ
Bílkoviny (g): 27, Tuky (g): 31, Sacharidy (g): 7, SAFA (g): 14, Cukry (g): 4.3, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Nakrájenou cibuli udusíme na trošce oleje, přidáme červenou papriku a nakkrájené maso, ochutíme a dusíme do měkka
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.