TOPlist
Sledujte nás:

hovězí guláš

Zpět
  • Autor: eva.drdova
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Porce: 3.00

dušené maso na cibulce

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Česnek12
Máslo14
Cibule186
Hovězí maso přední průměr454

Dochucovadla:

sůl, česnek, pepř,červená paprika

Energetická hodnota celkem: 5195 kJ

Bílkoviny (g): 81, Tuky (g): 93, Sacharidy (g): 21, SAFA (g): 42, Cukry (g): 13, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1732 kJ

Bílkoviny (g): 27, Tuky (g): 31, Sacharidy (g): 7, SAFA (g): 14, Cukry (g): 4.3, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Nakrájenou cibuli udusíme na trošce oleje, přidáme červenou papriku a nakkrájené maso, ochutíme a dusíme do měkka

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři