- Autor: Jana Jiraskova
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Tuňák | 500 | 
| Paprika červená | 260 | 
| Brambory rané | 600 | 
| Olej olivový | 20 | 
Dochucovadla:
sůl, pepř, chilli koření
Energetická hodnota celkem: 5500 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 125, 
                                                        Tuky (g): 40, 
                                                        Sacharidy (g): 118,
                                                        SAFA (g): 16,
                                                        Cukry (g): 20,
                                                        Vláknina (g): 13,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1375 kJ
Bílkoviny (g): 31.3, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 29.5, SAFA (g): 4, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Tuňáka nakrájíme na větší kousky, papriku také.Špízy osolíme, posypeme chilli kořením a lehce potřeme olejem a grilujeme. Podáváme s rýží nebo vařenými brambory.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









